İkinci Bir Yükseköğretim Programına Kayıtlı Öğrencilerin Katkı Payı Ödemeleri hk.

24.08.2017

‘‘ Bir yükseköğretim programına kayıtlı iken ikinci bir yükseköğretim programına (çift anadal programları hariç olmak üzere) kayıt yaptırılması halinde ikinci yükseköğretim programına ait öğrenci katkı payları, öğrencilerin kendileri tarafından karşılanır.’’ kararı gereğince,

2015-2016 eğitim öğretim yılı güz ve bahar yarıyıllarına ait Katkı payı borcu olan öğrencilerin listeleri aşağıda belirtilmiş olup, listelerde belirtilen tutarların YTÜ Strateji Geliştirme Daire Başkanlığına ait Ziraat Bankası Levent / İstanbul Girişimci Şubesi TR950001002250447846845473 no’ lu hesaba ödenerek, ödeme bilgilerine ilişkin dekontların  e-posta ile harcbirimi@yildiz.edu.tr adresine bildirilmesi gerekmektedir.

Yukarıda belirtilen dönemler için ödeme yapacak öğrencilerimizin, 2017-2018 eğitim öğretim yılı katkı paylarını TC Kimlik Numarası ile Ziraat Bankası ATM’ lerinden ödemeleri gerekmektedir. Ders seçiminde sorun yaşamamak için yukarıda belirtilen hesap numarasına ödeme yapmayınız.

2015-2016 eğitim öğretim yılı katkı payı borcunuz öğrenci belgesi alma, kayıt sildirme, mezuniyet ve diğer işlemlerinizde karşınıza çıkacak olup, USIS ve GSIS sistemlerinde sorun yaşamamanız için listelerde belirtilen katkı payı borcunuzu ödemeniz gerekmektedir.

I.Öğretim lisansüstü programlarında öğrenim gören Araştırma Görevlileri ikinci  yükseköğretim  programına ait öğrenci katkı paylarını kendileri ödemeleri gerekmektedir.

2017-2018 eğitim öğretim yılında üniversitemize yeni kayıt yaptıran ve ikinci bir yükseköğretim programında kaydı olan öğrencilerimizin listesi aşağıda belirtilmiş olup, 2017-2018 eğitim öğretim yılı güz yarıyılında ders seçimi yapabilmeniz için katkı payınızı TC Kimlik Numaranız ile Tüm Ziraat Bankası ATM’ lerinden ödeyebilirsiniz.

2017-2018 eğitim öğretim yılı bahar yarıyılında tarafınıza katkı payı borcu çıkmaması için, kayıtlı olduğunuz ikinci yükseköğretim programına devam etmek istemiyorsanız kaydınızı sildirmeniz ve  harcbirimi@yildiz.edu.tr adresine bilgilendirme e-postası atmanız gerekmektedir.

2015- 2016 İkinci Bir Yükseköğretim Programına Kayıtlı Olanların Listesi için tıklayınız

2017- 2018 İkinci Bir Yükseköğretim Programına Kayıtlı Olanların Listesi için tıklayınız