2017-Teknik Öğretmenler İçin Mühendislik Tamamlama Sınavı Sonucuna Göre Üniversitemize Kayıt Yaptıranlar hk.(Güncellendi)

13.11.2017

2017-2018 eğitim-öğretim yılından itibaren Mühendislik Tamamlama Sınavı Sonucuna göre Üniversitemiz programlarına yerleşen öğrencilerin Zorunlu İngilizce Hazırlık öğretiminden başarılı olmaları gerekmektedir.

Bu bağlamda, 2017-Teknik Öğretmenler İçin Mühendislik Tamamlama Sınavı Sonucuna Göre Üniversitemize Kayıt yaptıran öğrencilere 23 Kasım 2017 Perşembe günü İngilizce Yeterlik Sınavı (İYS) yapılacaktır.

Sınav Saati:10:00

Sınav Yeri Yabancı Diller Yüksekokulu Bİnası-Davutpaşa Kampüsü

Sınava giriş için;

- Fotoğraflı Kimlik Belgesi (T.C. Kimlik numarası bulunan nüfus cüzdanı, ehliyet ya da pasaport) gerekmektedir. Belirtilen belgelerden birini mutlaka yanınızda bulundurmalısınız. Aksi takdirde sınava alınmazsınız.

Bu öğrencilerimiz 2017-2018 eğitim-öğretim yılı güz yarıyılında (öğrenim sürelerinden sayılmadan) izinli sayılacaklardır.

Bilgilerinize...