Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı

DUYURULAR

2017-ÖSYM Sonucuna göre Üniversitemiz Lisans Programlarına kayıt yaptıran öğrencilerimiz Öğrenci E-posta adresi ile Öğrenci Bilgi Sistemine (USIS) giriş için Kullanıcı adı ve Şifre temini işlemi hk.

10.08.2017

2017-ÖSYM Sonucuna göre Üniversitemiz Lisans Programlarına kayıt yaptıran öğrencilerimiz Öğrenci E-posta adresi ile Öğrenci Bilgi Sistemine (USIS) giriş için Kullanıcı adı ve Şifre temini işlemlerini aşağıdaki şekilde gerçekleştireceklerdir. E-posta adresi kullanıcı adı ve şifre temini için aşağıda yer alan link 14.08.2017 tarihinden itibaren aktif olacaktır.

 

- Üniversitemize yeni kayıt yaptıran öğrenciler  bu link’e (http://usis.yildiz.edu.tr/epostabilgisi) tıklayarak, açılan ekranda yer alan kişisel bilgilerini girerek öğrencilikleri süresince sahip olacakları ve kullanabilecekleri e-posta adresi ile kullanıcı adı ve şifresini alacaklardır. 

 

- E-posta kullanıcı adı ve şifresi yukarıda belirtilen şekilde temin edildikten sonra İnternet tarayıcınızda         (Chrome, Edge, Firefox vs) bulunan adres yerine http://mail.office365.com  veya https://login.microsoftonline.com  yazarak Öğrenci E-posta adresine giriş yapılabilecektir. (Not: Öğrenci Posta Sistemi ile ilgili bilgiyi http://www.kalite.yildiz.edu.tr/login/sys/admin/subPages/img/KL-026-Öğrenci%20E-Posta%20Hesabı%20Kullanım%20Kılavuzu.pdf adresinden temin edebilirsiniz.)

 

- USIS’e giriş için kullanılacak olan kullanıcı adı ve şifre otomatik olarak e-posta adresine gelecektir.

 

- USIS kullanıcı adı ve şifre, Akademik takvimde yer alan ders seçim tarihleri ile birlikte aktif olacaktır. Sistemdeki kayıtların güvenliği için şifrenin hiç kimse ile paylaşılmamasına azami özen gösterilmesi ve öğrenim süresince saklanması gerekmektedir.