09.09.2019

2019-DGS Sonucuna Göre Üniversitemiz Programlarına Kayıt Hakkı Kazananlar İçin Kayıt Kılavuzu ve Kayıt Hakkı Kazananların Listesi için tıklayınız.

Adaylar  E-Devlet üzerinden de kayıt yaptırabilirler. E-Devlet üzerinden kayıt zorunlu değil isteğe bağlıdır. Elektronik kayıt işlemi 09-13 Eylül 2019 tarihleri arasında e-devlet şifresi ile  www.turkiye.gov.tr adresine giriş yapılarak Yükseköğretim Kurumu Başkanlığı Bölümünde yer alan Kayıt İşlemleri üzerinden yapılabilecektir.

E-Devlet üzerinden kayıt yaptıranlar kayıt işleminin tamamlanmasından sonra “Elektronik Kayıt Belgesi”nin çıktısını mutlaka almalıdırlar. Bu belge kayıt işleminin tamamlandığını belgelemektedir.

- E-Devlet üzerinden kayıt yaptıran adayların ders intibak işlemlerinin yapılabilmesi için 10-13 Eylül 2019 tarihlerinde Transkript, Ders Planı ve içeriklerini ilgili Bölüm Başkanlığına teslim etmeleri gerekmektedir.