2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılında Dereceye Giren Öğrenciler

09.07.2021

2020-2021 Eğitim-Öğretim yılında dereceye giren öğrencilerin Üniversite, Fakülte ve Bölüm olarak ayrı ayrı hazırlanan listeleri için buraya tıklayınız. (Dereceye giren öğrencilerin listesi, yapılan itirazlara göre değerlendirilmiştir. Yenilenen liste ektedir.)

Dereceye giren lisans öğrencilerinin tespitinde belirtilen hususlar göz önünde bulundurulmuştur:

1. Dört yıl içerisinde (4 yıl/8 dönem) mezun olmak gerekir. (Yabancı dil hazırlık öğretimini yarı dönemde tamamlamış öğrenciler de sıralamaya alınırlar. Bu öğrencilerin yarıyılları sistemde 4/9 olarak gösterilir.)
  2. 1. maddedeki öğrencilerin stajını final sınav tarihinin son gününe kadar tamamlamış olmalıdır. (Staj nedeniyle dönem uzatan öğrenciler derece listelerine alınmaz.)
  3. Derece listeleri, her eğitim-öğretim yılı bahar yarıyılı final sınavlarının bitiminde belirlenir. (Bütünleme sınavına giren öğrenciler derece listelerine alınmaz.)
  4. Uyarma ve kınama cezası hariç, disiplin cezası almamış olmalıdır.