Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı

DUYURULAR

2020-DGS KAYIT İŞLEMLERİ HK.

07.10.2020

Üniversitemize hoşgeldiniz,

 

2020-DGS Yerleştirme Sonucuna göre Üniversitemizin Lisans Programlarına kayıt hakkı kazananların kayıtları Takvimde belirtilen tarihlerde gerçekleştirilecektir.

 

Kayıt hakkı kazananların listesi ve öğrenci numaraları belli olduğunda buradan duyurulacaktır.

 

 

Kayıt İşleminizi sağlıklı bir şekilde gerçekleştirebilmek için tüm başlıklar altında yer alan  bilgileri dikkatle inceleyiniz ve  kayıt işlemini eksiksiz tamamlayınız.

 

 

Kayıt işlemlerine ilişkin tüm bilgiler için tıklayınız

 

ÖNEMLİ NOT:

- 2020 yılı Dikey Geçiş Sınavı kayıt tarihleri arasında yükseköğretim kurumlarından mezun olamadığı için kazandığı programa kayıt yaptıramayan ancak kayıt tarihinden sonra stajını tamamlama, bütünleme sınavı, tek ders sınavı vb. başararak mezuniyet hakkı elde eden ön lisans öğrencilerinin bu durumlarını belgelemeleri kaydıyla 2020-2021 eğitim öğretim yılı bahar yarıyılı başlangıcına kadar, 2020 DGS'de kayıt hakkı kazandıkları lisans programlarına kayıt yaptırabilmeleri 26/08/2020 tarihli Yükseköğretim Yürütme Kurulu toplantısında uygun bulunmuştur. (Bu durumda olan adaylar takvimde belirtilen kayıt tarihlerinde kesin kayda engel durumlarına ilişkin belgeleri ibraz edecekler ve USIS üzerinden kayıt onay işlemleri yapılacaktır. Kayıt işlemlerinin tamamlanmasından sonra belgeler Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına bağlı Öğrenci ve Not İşlemleri Şube Müdürlüğüne gönderilecek ve takibi ÖİDB’ce sağlanacaktır.)