Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı

DUYURULAR

2020 YKS EK YERLEŞTİRME SONUCUNA GÖRE ÜNİVERSİTEMİZ LİSANS PROGRAMLARINA KAYIT HAKKI KAZANANLARIN KAYIT İŞLEMLERİ HK.

29.09.2020

Üniversitemize hoşgeldiniz,

 

2020-YKS Ek Yerleştirme Sonucuna göre Üniversitemizin Lisans Programlarına kayıt hakkı kazananların kayıtları Takvimde belirtilen tarihlerde gerçekleştirilecektir.

 

Kayıt İşleminizi sağlıklı bir şekilde gerçekleştirebilmek için tüm başlıklar altında yer alan  bilgileri dikkatle inceleyiniz ve  kayıt işlemini eksiksiz tamamlayınız.

 

 

Kayıt işlemlerine ilişkin tüm bilgiler için tıklayınız

 

ÖNEMLİ NOT: Bir yükseköğretim programına kayıt hakkı kazanan ancak, ortaöğretim kurumlarında, önlisans programında veya lisans programlarında mezun aşamasında olup staj, bütünleme veya tek ders sınavına girecek adayların 05-09 Ekim 2020 tarihleri arasında durumlarını gösterir belge ile şahsen kayıt için Üniversiteye başvurmaları durumunda geçici kayıtları yapılacaktır. Kayıt tarihlerinde geçici kaydını yaptırmayanlar kayıt hakkından vazgeçmiş sayılırlar. Bu adayların mezun olduklarına ilişkin belgelerini, 31 Aralık 2020 tarihine kadar yükseköğretim kurumuna ibraz etmeleri halinde asıl kayıtları yapılacaktır. Bu tarihe kadar mezun olduklarını belgelemeyenlerin geçici kayıtları silinecektir.

 

Öğrenim hayatınızda başarılar dileriz...

 

Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı