7143 Sayılı Af Yasasından Yararlanarak Üniversitemiz Lisans Programlarına Başvuran ve Yabancı Dil Yeterlik Koşulunu Sağlayamadığından YÖK Tarafından Diğer Yükseköğretim Kurumlarına Yerleştirilenler hk.

21.11.2018

7143 Sayılı Af Yasasından Yararlanarak Üniversitemiz Lisans Programlarına Başvuran ve Yabancı Dil Yeterlik Koşulunu Sağlayamadığından YÖK Tarafından Diğer Yükseköğretim Kurumlarına Yerleştirilenlerin Yerleştirme işlemi YÖK tarafından gerçekleştirilmiş olup, konuya ilişkin bilgilere aşağıda yer verilmiştir.

Kayıt işlemi için Yerleştirme yapılan Yükseköğretim Kurumu ile iletişime geçiniz.

Konuya ilişkin YÖK yazısı için tıklayınız