Azami Öğrenim Süresini Tamamlayan Öğrencilerin Ek Sınav Haklarından Yararlanacakları Derslere İlişkin Değişiklik

01.10.2021

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği'nden yapılan  01.10.2021 tarihli açıklama ile Azami Öğrenim Süresini Tamamlayan Öğrencilerin ek sınav haklarından yararlanacakları derslere ilişkin değişiklik yapıldığı bildirilmiştir. Yazı için buraya tıklayınız.

Daha önceki duyurumuzda 04 Ekim 2021 tarihi itibariyle başlayacağı bildirilen ek sınav takvimi ilgi yazıya istinaden ertelenmiş olup, 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı Güz yarıyılında yapılacak ek sınav başvuruları ve sınav takvimi önümüzdeki hafta ilan edilecektir.