Belge talebi (Transkript, Mezuniyet Yazısı, Aslı Gibidir Onayı)
21.03.2017

BELGE TALEBİ

Mezuniyet yazısı: Talep edilmesi halinde Ön Lisans, Lisans ve Lisansüstü programlardan mezun olan öğrencilere Diplomalarının hazırlanma aşamasında (Diplomalarını alıncaya kadar geçen süre içerisinde) verilen ve mezun olduğunu gösterir en fazla 2 ay geçerliliği olan yazıdır.

Mezuniyet yazısı için Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı’na şahsen başvuru yapılır. Öğrencinin kendisinin gelememesi durumunda nüfus cüzdan fotokopisi ve kendisinin yerine belgeyi alacak kişiyi belirten dilekçesini ytumezun@yildiz.edu.tr adresine göndermesi gerekir. Belirtilen işlemler yapıldıktan sonra dilekçede ismi belirtilen kişi www.ogi.yildiz.edu.tr adresinde belirtilen başvuru saatlerinde Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Davutpaşa Kampüsü, Kışla Binası, A1008 nolu odadan mezuniyet yazısını aynı gün içinde teslim alabilir.

Mezuniyet yazısı, yurtiçi ve yurtdışına posta ile gönderilmez.

Transkript: Mezun öğrencilerin öğrenim belgesi (transkript), Başkanlığımız tarafından verilir. Mezuniyet sonrası verilen öğrenim belgesinin(transkript) kaybı veya ihtiyaç halinde tekrar çıkartılması için, aşağıda belirtilen hesap numarasına yatırılan ücrete ilişkin dekont ile şahsen müracaat edilmesi gerekir.

Mezun öğrencinin kendisinin gelememesi durumunda nüfus cüzdan fotokopisi, belirtilen hesap numarasına yatırılan ücrete ilişkin dekont ve  kendisinin yerine belgeyi alacak kişiyi belirten e-postayı ytumezun@yildiz.edu.tr adresine göndermesi gerekir. Belirtilen işlemler yapıldıktan sonra e-postada ismi belirtilen kişi, www.ogi.yildiz.edu.tr adresinde belirtilen başvuru saatlerinde Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Davutpaşa Kampüsü, Kışla Binası, A-1008 nolu odadan öğrenim belgesini (Transkript) aynı gün içinde teslim alabilir.

Transkript, yurtiçi ve yurtdışına posta ile gönderilmez.

Öğrenim Belgesi (Transkript) :5 TL (Adet başına)

T.C. Ziraat Bankası Levent Girişimci Şubesi, Hesap No: 2250447846845540

T.C. Ziraat Bankası Levent Girişimci Şubesi, IBAN:TR320001002250447846845540

ALICI ADI:  YTÜ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BŞK.

Diploma ve Diploma Eki Aslı Gibidir Onayı: Mezun öğrencinin Diploma ve Diploma Eki belgelerine Aslı Gibidir onayının yapılması için belgelerin aslı ,kaç adet talep ediliyorsa   fotokopileri (A4 boyutunda, siyah-beyaz) ve aşağıda belirtilen hesap numarasına yatırılan ücrete ilişkin dekont ile şahsen müracaat edilmesi gerekir.

Mezun öğrencinin kendisinin gelememesi durumunda nüfus cüzdan fotokopisi, aşağıda belirtilen hesap numarasına yatırılan ücrete ilişkin dekont ve  kendisinin yerine belgeyi alacak kişiyi belirten e-postayı ytumezun@yildiz.edu.tr adresine göndermesi gerekir. Belirtilen işlemler yapıldıktan sonra e-postada ismi belirtilen kişi, belgelerin aslı ve fotokopileri ile www.ogi.yildiz.edu.tr adresinde belirtilen başvuru saatlerinde Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Davutpaşa Kampüsü, Kışla Binası, A-1014 nolu odadan aynı gün içinde Aslı Gibidir onayı alabilir.

Aslı Gibidir Onayı: 10 TL (Adet başına)

T.C. Ziraat Bankası Levent Girişimci Şubesi, Hesap No: 2250447846845540

T.C. Ziraat Bankası Levent Girişimci Şubesi, IBAN:TR320001002250447846845540

ALICI ADI:  YTÜ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BŞK.