Diploma ve Denklik Belgelerini Teslim Etmeyen Üniversitemizde Kayıtlı Uluslararası Öğrenciler

07.04.2021

Diploma ve denklik belgelerini teslim etmeyen uluslararası öğrencilere Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı'nın 01.04.2021 tarihli yazısı ile eksik belgelerini tamamlamaları için 14 Mayıs 2021 Cuma gününe kadar ek süre verilmiştir.

Kayıtlı öğrencilerin diploma, denklik belgeleri ve diğer eksik belgelerini Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Öğrenci İşlemleri Bürosuna  (Davutpaşa Kampüsü Taş Kışla Binası A-1018 nolu oda) teslim etmeleri gerekmektedir. YÖK tarafından verilen sürenin uzatılmaması durumunda, belirtilen tarihe kadar diploma ve denklik belgelerini teslim etmeyen öğrencilere ikinci bir bilgilendirme yapılmayacaktır.

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı'nın belirtilen yazısı için buraya tıklayınız.