Güz Yarıyılı Sonunda Mezun Olan Öğrencilere Diploma Teslimi hk.
24.01.2017

2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Final sınavları sonucunda mezun durumundaki öğrencilerimizin usis kapanma tarihi 02/02/2017'dir.

Diploma hazırlama sürecinin başlangıç tarihi 02/02/2017 olup, ilgili yönerge gereğince ortalama 25 iş günü sürmektedir. Bu bağlamda; Daire Başkanlığımıza diploma ile ilgili olarak e-posta gönderilmemesini, telefon açılmamasını ve şahsi başvuruların yapılmamasını önemle rica eder, anlayışınız için şimdiden teşekkür ederiz.

2016-2017 Eğitim-Öğretim Güz Yarıyılı sonunda mezun olan öğrenciler Diplomalarının hazır olduğu bilgisini, Üniversitemiz tarafından verilen e-posta adresinden ve de web sitemizde yayınlanan "Diploması Hazır Olan Öğrenciler Listesinden" öğrenebilirler.  E-posta gelmemesi ya da listede isminizin bulunmaması durumunda ytumezun@yildiz.edu.tr adresinden iletişime geçebilirsiniz. Diploma teslimleri haftaiçi 09:00-12:00 saatleri arasında yapılacaktır.

Diploması Hazır Olan Öğrenciler Listesi

İmza süreçleri tamamlandıkça listeler güncellenecektir.

Bilgilerinize.

2016 YILINDAN SONRA MEZUN OLAN ÖĞRENCİLERE DİPLOMA TESLİMİ İÇİN YAPILMASI GEREKEN İŞLEMLER:

- Öğrenci Kimlik Kartının teslimi  [Öğrenci Kimlik Kartı kayıp olan öğrencilerimizin Emniyet biriminden alınan, “öğrenci kimliğinin kaybolduğuna ya da çalındığına dair yazı veya tutanak” getirmesi gerekmektedir. Mezun olduktan sonra öğrenci kimlik kartının herhangi bir yerde kullanılması (Kampüse izinsiz giriş-çıkış, başkası tarafından kullanılması, paso çıkartılması vs.) durumunda Üniversitemizce yasal işlem yapılacaktır.]

- Nüfus cüzdanı veya Pasaport veya Evlilik Cüzdanı belgesinin aslının ibrazı,

2016 yılından sonra mezun öğrencilerin ilişik kesme işlemi (Harç Bürosu, Kütüphane, UZEM) Öğrenci Bilgi Sisteminden yapılmaktadır. İlgili bürolara onay alma işlemi için gidilmesine gerek yoktur. Ancak Mezunlar Koordinatörlüğü onayı ile  Optik Aletler Laboratuvarı (İnşaat Fakültesi öğrencisi ise)   onay işlemi öğrenciler tarafından aşağıdaki form ile yapılacaktır.

- FR-0294-İlişik Kesme Belgesi.doc belgesini doldurması ve aşağıda belirtilen birimlere onaylatması gerekir.

Mezunlar Koordinatörlüğü

İnşaat Fakültesi ve MYO İnşaat ve Emlak Programı Öğrencileri “Optik Aletler Laboratuvarı” kısmını ilgili Dekanlık veya Bölüm Başkanlığı

(Yabancı Uyruklu öğrencilerden T.C. Başbakanlık Türk ve Akraba Toplulukları Başkanlığından burs alanlar, bursunun kesildiğini gösterir belge getirmeleri gerekir.)