Geçiş ve Çift Anadal Başvuru-Kayıt İşlemleri hk.

08.07.2020

Üniversitemiz Programlarına 2020-2021 eğitim-öğretim yılı için Geçiş ve Çift Anadal başvuruları 13-17 Temmuz 2020 tarihleri arasında basvuru.yildiz.edu.tr adresi üzerinden online olarak kabul edilecektir.

Sistem 13 Temmuz 2020 saat 10:00'dan sonra açılacaktır.

Belirtilen başvuru tarihlerinden önce sistem test aşamasındayken yanlışlıkla giriş yapan ve başvuru işlemi deneyenlerin başvuruları değerlendirmeye alınmayacaktır. Bu öğrencilerin başvuru tarihleri arasında yeniden başvuru yapmaları gerekmektedir. Aksi takdirde sorumluluk kabul edilmeyecektir.

Başvuru işlemlerinizi kılavuzları dikkatlice inceleyerek kılavuzda yer alan kurallara ve  ve sistemdeki uyarı notlarını dikkate alarak yapmanız uygun olacaktır.

DİKKAT: Başvuru ve Kayıt işlemlerinde karşılaşılabiliecek sorunlar ile ilgili sizlerle sağlıklı bir şekilde irtibata geçilebilmesi için sisteme gireceğiniz e-posta adresi ve telefon bilgileri şahsınıza ait ve ulaşılabilir olmalıdır. Ve e-postalar sürekli takip edilmelidir.

Kurumlararası Yatay Geçiş (Not Ortalamasına Göre) Başvuru ve Kayıt İşlemleri için tıklayınız

Kurumiçi Yatay Geçiş Başvuru ve Kayıt İşlemleri için tıklayınız

Mühendislik Tamamlama Yatay Geçiş Başvuru ve Kayıt İşlemleri için tıklayınız