Hazırlık Öğretimini Güz Dönemi Sonu İtibariyle Başarıyla Bitiren Öğrencilerin Ders Seçimi hk.

12.09.2017

Hazırlık öğretimini güz dönemi sonu itibariyle  başarıyla bitiren öğrenciler bahar yarıyılında ders seçimi yapabilirler. Bu tip öğrenciler dönemleri itibariyle düzensiz (irregular) olarak tanımlanmaktadır ve Öğrenci Otomasyon sisteminde (USIS) bahar yarıyılında 1. sınıf olarak görünürler.

Hazırlık öğretimini güz dönemi sonu itibariyle  başarıyla bitiren ancak bahar yarıyılında ders seçimi yapmak istemeyen öğrenciler kayıtlı oldukları Bölüm Başkanlıklarına dilekçe vererek öğrenim sürelerinden sayılmamak üzere izinli sayılabilirler.

Ders seçiminde kullanılacak kullanıcı adı ve şifre temini işlemleri için tıklayınız.