Kayıt Silme İşlemi Yapacak Öğrencilerimizin Dikkatine

13.08.2020

Kendi isteği ile kaydını sildirmek isteyen öğrencilerimizin,

COVID-19 Salgını nedeniyle kendi isteği ile kayıt sildirmek isteyen öğrencilerimizin kayıt silme işlemleri e-posta yolu ile de yapılmaktadır.

Kaydını sildirmek isteyen öğrencilerimizin Daire Başkanlığımız web sayfasında bulunan kayıt silme dilekçe formunu (FR-1445-Kayıt Silme Dilekçesi.doc) doldurup, T.C. Kimlik kartını da tarayarak bölümlerinin bağlı bulunduğu Fakülte Dekanlığına e-posta ile gönderebilirler.

Öğrenci Zorunlu İngilizce Hazırlık Sınıfında kayıtlı olsa dahi Kayıt Silme Dilekçesi İlgili Fakülte Dekanlığınca onaylanacaktır.

Dekan onayından sonra dilekçeler Fakültelerce Başkanlığımıza gönderildiğinde aynı gün içerisinde kayıt silme işlemi gerçekleştirilir.

Üniversitemizde kayıtlı Yabancı Uyruklu öğrenciler de yukarıdaki işlemi e-posta ile gerçekleştirebilirler. Ancak kayıt silme işleminin gerçekleşebilmesi için şahsen Daire Başkanlığımıza başvurmaları gerekmektedir.

NOT: Hazırlık sınıfını 2 yıl içerisinde başaramayan öğrenciler dilekçelerinde “Eylül ayında yapılacak İngilizce yeterlilik sınav hakkımdan feragat ediyorum.” ifadesini belirtmeleri gerekmektedir. Bu durumda olan öğrencilerimizin kayıtları dilekçe tarafımıza ulaştırıldığı tarihten itibaren bir hafta içerisinde silinecektir.