Kimlik ve iletişim (cep telefonu) bilgilerinde değişiklik olan öğrenciler için Öğrenci Bilgi Sisteminde güncelleme yapılması hk.

16.02.2017

-Kayıtlı öğrencilerimizin YTÜ Öğrenci Bilgi Sistemindeki (USIS-GSIS) iletişim bilgilerini (cep telefonu numarası) kontrol etmeleri, değişmesi halinde güncellemeleri, iletişim bilgisi bulunmaması durumunda da  eklemeleri gerekmektedir.

-Diploma üzerindeki bilgiler YTÜ Öğrenci Bilgi Sistemi  (USIS-GSIS) üzerinde bulunan bilgiler esas alınarak hazırlanmaktadır. Öğrencinin kişisel kimlik bilgilerinin (soyadı vs.) değişmesi durumunda, Öğrenci Bilgi Sisteminde güncelleme yapılması için öğrencinin başvuru yapması zorunludur. Diploma bilgilerinin, Diplomanın teslim alınması sırasında Diploma sahibi tarafından kontrol edilmesi, sonradan oluşabilecek olumsuzlukları önlemek açısından önemlidir. Diplomasında görülen hatalı bilgi nedeniyle basılı Diplomasının iptal edilerek geri alınması ve yenilenen Diplomanın hazırlanması aşaması için  diploma esaslarında belirtilen süreç (25 iş günü) geçerlidir.

- Mezuniyete hak kazanan ancak diploması hazır olmayan öğrencilerin kimlik bilgileri ile ilgili bilgi güncelleme talepleri Mezuniyet İşlemleri Bürosu'na,

- Kayıtlı öğrencilerin kimlik bilgileri ile ilgili bilgi güncelleme talepleri Askerlik-SGK-Kayıt Silme İşlemleri Bürosu 'na yapılmalıdır.

Bilgilerinize.