Lisans Programlarından Mezun Olan Öğrencilerimizin E-İmzalı Not Durum Belgesi (Transkript) Erişimi hk.

09.08.2018

2017-2018 eğitim-öğretim yılı bahar yarıyılı Bütünleme ve Mezuniyet sınavları sonucunda  Lisans programlarından mezun olan öğrencilerimiz www.ebys.yildiz.edu.tr adresi üzerinde yer alan  “Öğrenci” seçeneği ile giriş yaparak (istenilen kişisel bilgileri doldurmak suretiyle)  “E-İmzalı”  Not Durum Belgesi (Transkript) ne Türkçe ve İngilizce olarak ücretsiz erişim sağlayabileceklerdir.

Uygulamaya belirtilen süreçte başlanmış olup, sonraki tüm mezunlarımız bu hizmetten yararlanabileceklerdir.

Belirtilen süreçten önce mezun olan öğrencilerimizin de bu imkandan yararlanabilmeleri için çalışmalara başlanmış olup, süreç tamamlandığında duyurusu yapılacaktır.

Islak imzalı  Not Durum Belgesi (Transkript) talep edenler için  http://www.ogi.yildiz.edu.tr/ogi/7/Diploma,Diploma-Eki,Not-Durum-Belgesi-(Transkript),Mezuniyet-Yaz%C4%B1s%C4%B1/40 adresinde yer alan mevcut uygulamaya devam edilecektir.

Bilgilerinize…