Mezun adayı öğrencilerimizin dikkatine,

17.01.2022

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı final sınavı sonucunda mezun olacak öğrencilerin mezuniyet işlemlerinin  24-28 Ocak 2022 tarihleri arasında yapılması planlanmaktadır.

Ancak aşağıda belirtilen durumlardaki öğrencilerin mezuniyet işleminin yapılmaması için  Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı’na (adaymezun@yildiz.edu.tr ) e-posta göndermeleri önemle rica olunur.

• Mezuniyet durumunda olup,  DC notu olan ders/dersler için Bölüm Başkanlıklarına  dilekçe vererek not itiraz süreci başlatan öğrenciler,

• Mezuniyet durumunda olup,  DC notu olan ders/dersler için bütünleme sınavına girecek öğrenciler,

Aksi durumda DC notu mezuniyete engel olmadığı için, öğrencinin itiraz süreci tamamlanmadan ya da bütünleme sınavında notu yükseltmeden sistem üzerinden mezuniyet işlemi gerçekleşecektir.

Bilgilerinize.