Yabancı Dil Hazırlık sınıfında başarısızlık nedeniyle Üniversitemizin Türkçe Öğretim yapılan programlarına yerleştirilenlerin kayıt işlemleri hk.

17.11.2017

Üniversitemize kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri, 17-23 Kasım 2017 tarihleri arasında (5 iş günü içerisinde)  ilgili Bölüm Başkanlığınca  yapılacaktır. Kayıt için gerekli belgeler aşağıda belirtilmekte olup, adayların kayıt süresi içierisinde programının bağlı bulunduğu Bölüm Başkanlığına başvurmaları gerekmektedir.

Kayıt hakkı kazananların listesi ve öğrenci numaraları için tıklayınız.

Kayıt Yeri: Eğitim Fakültesi Binası-Davutpaşa Kampüsü

Kayıt için gerekli belgeler:

1. Sınav Sonuç Belgesi: (Kayıt Yaptıracak Kişinin Üniversitemize Yerleştirildiğini Gösteren Belge)  Kayıt için gelinmeden önce Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM)’nin internet üzerindeki web sayfasından (www.osym.gov.tr) bu belgenin 2 adet çıktısı alınacak ve kayıt görevlisine teslim edilecektir.

2. Lise Diplomasının Örneği (Noter onaylı veya Mezun olunan Liseden aslı gibidir onaylı örneği):  Mezun olunan okuldan alınan diplomanın noter onaylı örneği veya mezun olunan Liseden alınacak “ASLI GİBİDİR” onaylı örneği. Diplomanın kayıp olması durumunda mezun olunan liseden diploma kayıp belgesi alınarak diploma yerine bu belge teslim edilmelidir. Kayıt sırasında diplomanın aslı kesinlikle alınmayacaktır.

3. Nüfus Cüzdanının Ön ve Arka Yüzünün Fotokopisi: Nüfus Cüzdanının fotokopisi ve aslı kayıt görevlisine verilecek, Nüfus Cüzdanı ve Otomasyon Sistemindeki Öğrenci Nüfus kayıt bilgileri kontrol edildikten sonra Nüfus cüzdanının aslı öğrenciye iade edilecektir.

4. Fotoğraf (3 adet 4.5x6 ebadında): Fotoğrafların son altı ay içinde, yüzü açık, adayın kolaylıkla tanınmasını sağlayacak şekilde cepheden çekilmiş olması gereklidir. Fotoğrafların arka yüzüne mutlaka ad, soyad ve üniversite öğrenci numarası yazılmalıdır.