Öğrenci ve Mezunlarımızın Disiplin Sicil Belgesi Talebi Hk.

15.05.2020

Disiplin sicil belgesi almayı talep eden kayıtlı öğrencilerimizin disiplin durumlarına ilişkin bilgi "ÖĞRENCİ BELGESİNDE" mevcut olup bu belgeyi Fakülte Sekreterliklerinden temin etmeleri gerekmektedir.

Disiplin sicil belgesi almayı talep eden mezunlarımızın disiplin durumlarına ilişkin bilgi  "NOT DURUM BELGESİNDE,

yer aldığından ayrıca disiplin durumunu gösteren belge düzenlenmemektedir.

İlgili ibarenin bulunmaması durumunda (öğrenimi boyunca disiplin cezası almış olanlar için) mezunlarımızın  ytumezun@yildiz.edu.tr  , kayıtlı öğrencilerimizin ise ogidb@yildiz.edu.tr adresine e-posta göndermeleri gerekmektedir.

Not durum belgesi talep eden mezunlarımıza ilişkin  duyuru.Duyuruda belirtilen işlemleri yapmanız durumunda transkriptiniz  e-posta ile gönderilir.

https://ebys.yildiz.edu.tr/OgrenciBelge/Index adresine giriş yaparak (istenilen kişisel bilgileri doldurmak suretiyle)  “E-İmzalı”  Not Durum Belgesine(Transkript) Türkçe ve İngilizce olarak ücretsiz erişim sağlayabilirsiniz.

Bilgilerinize.